HANDMADE CAFE PUB

HANDMADE CAFE PUB Handmade Cafe Pub

zamów jedzenie online

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 291 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Handmade Cafe Pub. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

15 cze 2022 o 21:01 Jedno z moich ulubionych miejsc. Zawsze jest pysznie! Gorąco polecam!!!
12 cze 2022 o 19:11 Pyszne jedzonko, szybka dostawa
9 cze 2022 o 0:37 Dziwi mnie tylko jedno... Złe opinie... Moim zdaniem jest stanowczo za mało gwiazdek. Jedzenie jest naprawdę przepyszne i szybciutka dostawa... Polecam wszystkim
9 cze 2022 o 0:31 Robi wrażenie!
9 cze 2022 o 0:21 Bardzo dobre i ciepłe jedzenie,ceny jak najbardziej adekwatne do jakości zamówionych dań. Błyskawiczna dostawa prosto pod drzwi. POLECAM!
2 cze 2022 o 18:54 Burger dobry ale brak tego ostatniego punktu. Nie było szału ale dobry Burger. Mięso w ogóle nie przyprawione. Po prostu zmielone mięso bez przypraw ich chyba tu polega to ze nie ma szału.
16 maj 2022 o 11:07 Jedzenie cieplutkie, przepyszne i dobrze zapakowane, a dostawa ekspresowa, polecam!
14 maj 2022 o 21:41 Trochę drogo, ale bardzo smacznie.
9 maj 2022 o 12:06 Jedzenie dojechalo szybciej niz pokazywala aplikacja:) Nie moge powiedziec, że zimne, po prostu wymagalo podgrzania do temperatury jaką lubię, co jest zrozumiale, bo jednak jechało kawalek od starowki do miejsca gdzie mieszkam. Ale smak pychaaa!!
18 kwi 2022 o 11:17 Dostawa prawie 2,5 godziny, po prawie 2 godzinach zadzwoniłam - jedzenie już wyjechało, po kolejnych 25 minutach nikt nie odbiera, dostawy brak.
9 kwi 2022 o 1:21 Jedzenie pyszne, dostawa nawet w piątek wieczorem sprawnie i szybko. Polecam!
6 kwi 2022 o 22:13 Bardzo pyszne!